Ouder-kind week

Ouder-kind week bij Fair to Horses

In 2021 organiseert trainingcenter Fair to Horses voor het eerst de Ouder-kind week!  Wil je als ouder samen met je kind graag meer leren en te weten te komen over paarden? Dan is deze week geschikt voor jullie!

Programma
Hoe het programma er precies uit gaat zien gaan wij niet verklappen, maar het belooft een leuke en leerzame week te worden!

Zoals je wellicht al weet is de ouder-kind week bedoeld voor ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in een natuurlijkere manier van omgaan met paarden en voor ieder die meer wil leren en deelnemen aan de activiteiten die hierbij aansluiten.

 Wat jullie deze week in elk geval mee zullen maken:

*Stapritten/wandelingen door de Rottemeren en Bergse bos
* Grondwerk, zowel aan de lijn als in vrijheid
* Kuddegedrag
* Anatomie en biomechanica
* Borstelen en zadelen
* Spelletjes met en zonder paard
* Balanslessen
* Paardenmassage
* Afsluitmiddag op vrijdag om 15.00 uur.

En de rest zullen jullie gaan ervaren als jullie er zijn. Misschien dat er nog wat ruimte over is voor een beetje vrije tijd…

Eten en drinken
Aangezien het vakantie is, hoort lekker uitgebreid eten niet te ontbreken!
In de middag zullen wij lunchen met broodjes met beleg, met afwisselende extra’s: pannenkoeken/gebakken eieren/worstenbroodjes/soep/flensjes.

Tijdens de lunch wordt er melk, water, thee of koffie gedronken.
Tussendoor (11.00 uur en 16.00) wordt er limonade geschonken met wat lekkers.

Dieet voorkeuren / bijzonderheden graag vooraf aan ons doorgeven, dan kunnen wij hier rekening mee houden. In overleg is er veel mogelijk.
Wij letten erop dat er gezond gegeten wordt. Daarom graag niet teveel zoetigheid meenemen, aangezien er genoeg voor de lekkere trek aangeboden zal worden en het niet de bedoeling is dat er de gehele dag snoep genuttigd wordt. Natuurlijk mag je zelf lekkers meenemen, maar maak het niet te gek. 

De kosten
Niet onbelangrijk, wat gaat deze intensieve midweek kosten?

De kosten voor deelname aan de Ouder-kind week zijn €495,- inclusief 9% btw.
(deze kosten dekken de deelname voor een volwassene en een kind).

Wanneer je je aanmeldt wordt een aanbetaling van €295,- gevraagd. Na ontvangst van deze aanbetaling is je inschrijving definitief bevestigd. Uiterlijk 4 weken voor het kamp moet de overige €200,- worden voldaan.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 6 volwassenen en 6 kinderen deelnemen.

Data

Ouder-kind weekma 19 juli – vrij 23 juli

Tijd
Elke dag aanvang: 10.00
Elke dag afloop: 17.00 uur

Voor wie?
Voor ieder die interesse heeft in een paard-vriendelijke vakantie. Niveau of rijervaring is niet van toepassing, de lessen worden naar je eigen niveau aangepast. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang en rijden met paarden, meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag, dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden.

Deelnameleeftijd van de kinderen is 7 jaar t/m 12 jaar.

Het meenemen van je eigen pony is alleen in overleg mogelijk.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier ingevuld te sturen naar: info@fairtohorses.nl