Cursus Ponyplezier

Voor de jongste ruitertjes in spé bieden wij de mogelijkheid om de cursus ‘Ponyplezier’ te volgen. Tijdens de cursus leren kinderen tussen de 4 en 6 jaar in een reeks van 12 lessen op spelenderwijze om met pony’s om te gaan en de basis van het rijden. Elke les zal een thema aan bod komen, zoals ‘Hoe haal ik mijn pony veilig uit de kudde’, welke borstel wordt gebruik met welk doel en hoe wordt een pony correct gezadeld. Ook komen grondwerk, veilig opstappen, sturen volgens de Centered Riding® methode en andere leerzame onderwerpen aan bod. Bij mooi weer wordt er ook een kleine buitenrit gemaakt!

Tijdens de les krijgt elke ruiter een begeleider toegewezen die de ruiter zal helpen met het opvolgen van de instructies die de juf geeft en de veiligheid van de ruiter waarborgt.

De cursus ‘Ponyplezier’ duurt 12 weken en bestaat uit een reeks van 12 lessen, waarbij elke week een ander thema aan bod komt.

Een kennismakingles kost los €15 (tot 2 kennismakingslessen per ruiter mogelijk), de cursus kost €145.

Start van de eerstvolgende cursus is de eerste week van september 2020.

Het is mogelijk om de cursus te volgen op woensdagmiddag om 15.00 uur en op vrijdagmiddag om 15.30 uur. Een groep bestaat uit max. 3 ruiters.
De cursus gaat van start bij een minimale deelname van 2 ruiters. Instromen is mogelijk.

Op onze diensten gelden algemene voorwaarden, deze kunt u hier vinden.
Met het afnemen van onze diensten gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.