Ponykamp

Programma
Het precieze programma verklappen wij natuurlijk niet… maar, natuurlijk wil je wel weten wat je ongeveer verwachten kunt.

Zoals je wellicht al weet is het zomerkamp bedoeld voor de ‘natuurlijke’ ruiter, en voor ieder die meer wil leren en deelnemen aan de activiteiten die hierbij aansluiten.

 Wat je deze week in elk geval zal meemaken:

*Buitenritten door de Rottemeren en Bergse bos
*Balanstraining en body-awareness voor de ruiter
*Informatieve lessen
* Springles
* Spelletjes met en zonder paard
* Tuigloos rijden 
* Voltige
* Bonte avond

En de rest zul je gaan ervaren als je er bent. Misschien dat er nog wat ruimte over is voor een beetje vrije tijd…

Verblijf
Tijdens de midweken verblijven wij op de locatie van Fair to Horses.
Er wordt geslapen in een grote legertent. In het woonhuis is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de douche, badkamer en eventueel wasmachines. Toiletten zijn op het terrein altijd toegankelijk. 

Eten en drinken
Aangezien het vakantie is, hoort lekker uitgebreid eten niet te ontbreken!
Elke ochtend zullen we de dag starten met een uitgebreid ontbijt: broodjes met beleg, ontbijtgranen, yoghurt en vers fruit, thee, koffie.
In de middag zullen wij lunchen met broodjes met beleg, met afwisselende extra’s: pannenkoeken/gebakken eieren/worstenbroodjes/soep/flensjes.
’s Avonds na een intensieve dag, gaat de barbecue met kampvuur aan met elke avond verschillende maaltijdsalades, stokbrood, gevarieerde groenten, vlees/ vis /vega – waren op de barbecue.

Tijdens het ontbijt, lunch en avondeten wordt er melk, water, thee of koffie gedronken.
Tussendoor (11.00 uur en 16.00) wordt er limonade geschonken met wat lekkers.

Dieet voorkeuren / bijzonderheden graag vooraf aan ons doorgeven, dan kunnen wij hier rekening mee houden. In overleg is er veel mogelijk.
Wij letten erop dat er gezond gegeten wordt. Daarom graag niet teveel zoetigheid zelf meenemen, aangezien er genoeg voor de lekkere trek aangeboden zal worden en het niet de bedoeling is dat er de gehele dag snoep genuttigd wordt. Natuurlijk mag je zelf lekkers meenemen, maar maak het niet te gek. 

De kosten
Niet onbelangrijk, wat gaat deze intensieve midweek kosten?

De kosten voor deelname aan het zomerkamp zijn €375,- inclusief 9% btw.

Wanneer je je aanmeldt wordt een aanbetaling van €200,- gevraagd. Na ontvangst van deze aanbetaling is je inschrijving definitief bevestigd. Uiterlijk 4 weken voor het kamp moet de overige €175,- worden voldaan. Graag bij aanmelding vermelden in welke week je wilt deelnemen.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 12 personen per kampweek deelnemen. 

Data

Midweek 1ma 27 juli – vrij 31 juli
Midweek 2ma 3 aug. – vrij 7 aug.
Midweek 3ma 10 aug. – vrij 14 aug
Midweek 4ma 17 aug. – vrij 21 aug.

Tijd
Aanvang: Maandagochtend 10.00
Afloop: Vrijdagmiddag 16.00

Voor wie?
Voor ieder die interesse heeft in een paard-vriendelijke vakantie. Niveau of rijervaring is niet van toepassing, de lessen worden naar je eigen niveau aangepast. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang en rijden met paarden, meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag, dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden.

Deelnameleeftijd is 7 jaar t/m 16 jaar.

Het meenemen van je eigen pony is alleen in overleg mogelijk.

Kijk je ook al uit naar het ponykamp? Wij wel!! Aanmelden kan via: info@fairtohorses.nl