Liberty trainingsweek

VOL! Het is mogelijk om je op de reservelijst te laten plaatsen, mocht een van de deelnemers onverhoopt moeten annuleren.

Liberty trainingsweek

Na een succesvolle eerste editie in de zomer van 2020, zal trainingcenter Fair to Horses tijdens de zomer van 2021 opnieuw de Liberty trainingsweek organiseren. Lees hieronder meer over deze leerzame week.

Programma
Het precieze programma gaan wij niet verklappen, maar natuurlijk wil je wel weten wat je ongeveer verwachten kunt.

De Liberty trainingsweek is bedoeld voor de ‘natuurlijke’ ruiter, en voor ieder die meer wil leren over het verdiepen in de connectie met het paard en deelnemen aan de activiteiten die hierbij aansluiten.

Wat je deze week in elk geval zal meemaken:

*Libertytraining, verdieping van je connectie met je paard
*Balanstraining en body-awareness voor de ruiter
*Informatieve lessen
*Buitenritten (op eigen paard of FtH paard)
*Bonte avond

Eten en drinken
Aangezien het vakantie is, hoort lekker uitgebreid eten niet te ontbreken!
In de middag zullen wij lunchen met broodjes met beleg, met afwisselende extra’s: pannenkoeken/gebakken eieren/worstenbroodjes/soep.
’s Avonds na een intensieve dag, gaat bij mooi weer de barbecue aan met elke avond verschillende maaltijdsalades, stokbrood, gevarieerde groenten, vlees-/ vis-/vegawaren op de barbecue.

Tijdens de lunch en het avondeten wordt er melk, water, thee of koffie geschonken.
Overdag kan er onbeperkt water en thee gepakt worden.

Dieet voorkeuren/bijzonderheden graag vooraf aan ons doorgeven, dan kunnen wij hier rekening mee houden. In overleg is er veel mogelijk.

De kosten
Niet onbelangrijk, wat gaat deze intensieve midweek kosten? De kosten voor deelname aan de Liberty trainingsweek zijn €395,- inclusief 9% btw.

Wanneer je je aanmeldt wordt een aanbetaling van €200,- gevraagd. Na ontvangst van deze aanbetaling is je inschrijving definitief bevestigd. Uiterlijk 4 weken voor de trainingsweek moet de overige €195,-  worden voldaan.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. 

Data 2021
Maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus

Aanvang maandag 23 augustus 10.00 uur
Afloop vrijdag 27 augustus 16.00 uur
Elke dagen beginnen wij om 10.00 uur met het programma en eindigt de dag na de gezamenlijk BBQ, waar met elkaar gereflecteerd kan worden op de dag.

Voor wie?
Voor ieder die interesse heeft in een paard-vriendelijke vakantie. Niveau of rijervaring is niet van toepassing, de lessen worden naar je eigen niveau aangepast. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang en rijden met paarden, meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag, dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden.

Deelnameleeftijd is vanaf 17 jaar.

Het meenemen van je eigen pony/paard is alleen in overleg mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk je ook al uit naar de trainingsweek? Wij wel!!

Aanmelden kan door het inschrijfformulier ingevuld terug te sturen naar: info@fairtohorses.nl