Liberty trainingsweek

Programma
Het precieze programma gaan wij niet verklappen, maar natuurlijk wil je wel weten wat je ongeveer verwachten kunt.

De Liberty trainingsweek is bedoeld voor de ‘natuurlijke’ ruiter, en voor ieder die meer wil leren over het verdiepen in de connectie met het paard en deelnemen aan de activiteiten die hierbij aansluiten.

Wat je deze week in elk geval zal meemaken:

*Libertytraining, verdieping van je connectie met je paard
*Balanstraining en body-awareness voor de ruiter
*Informatieve lessen
*Buitenritten (op eigen paard of FtH paard)
*Bonte avond

Verblijf
Tijdens de midweken kan er verbleven worden op de locatie van Fair to Horses.
Er kan geslapen worden in een van de twee grote legertenten. In het woonhuis is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de douche, badkamer en eventueel wasmachines. Toiletten zijn op het terrein altijd toegankelijk. 


Eten en drinken
Aangezien het vakantie is, hoort lekker uitgebreid eten niet te ontbreken!
Voor wie blijft slapen zal de dag starten met een ontbijt: broodjes met beleg, ontbijtgranen, yoghurt en vers fruit, thee, koffie.
In de middag zullen wij lunchen met broodjes met beleg, met afwisselende extra’s: pannenkoeken/gebakken eieren/worstenbroodjes/soep.
’s Avonds na een intensieve dag, gaat bij mooi weer de barbecue aan met elke avond verschillende maaltijdsalades, stokbrood, gevarieerde groenten, vlees-/ vis-/vegawaren op de barbecue.

Tijdens het ontbijt, lunch en avondeten wordt er melk, water, thee of koffie geschonken.
Overdag kan er onbeperkt water en thee gepakt worden.

Dieet voorkeuren/bijzonderheden graag vooraf aan ons doorgeven, dan kunnen wij hier rekening mee houden. In overleg is er veel mogelijk.

De kosten
Niet onbelangrijk, wat gaat deze intensieve midweek kosten?De kosten voor deelname aan de Liberty trainingsweek zijn €375,- inclusief 9% btw.

Wanneer je je aanmeldt wordt een aanbetaling van €200,- gevraagd. Na ontvangst van deze aanbetaling is je inschrijving definitief bevestigd. Uiterlijk 4 weken voor de trainingsweek moet de overige €175,-  worden voldaan.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. 

Data
Maandag 24 augustus t/m vrijdag 28 augustus

Aanvang maandag 24 augustus 10.00 uur
Afloop vrijdag 28 augustus 16.00 uur
Voor de thuisslapers: elke dag beginnen wij om 9.30 uur met het programma en eindigt de dag na de gezamenlijk BBQ, waar met elkaar gereflecteerd kan worden op de dag.

Voor wie?
Voor ieder die interesse heeft in een paard-vriendelijke vakantie. Niveau of rijervaring is niet van toepassing, de lessen worden naar je eigen niveau aangepast. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je interesse hebt in een natuurlijke manier van omgang en rijden met paarden, meer wilt leren over dit dier en zijn gedrag, dat je het leuk vindt om met elkaar te leren en plezier te maken, en natuurlijk lief en geduldig bent met onze paarden J

Deelnameleeftijd is vanaf 17 jaar.

Het meenemen van je eigen pony/paard is alleen in overleg mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk je ook al uit naar de trainingsweek? Wij wel!! Aanmelden kan via: info@fairtohorses.nl